Google Ads

Google-markkinointi kiinteällä ylläpitomaksulla

Toimiva Google Ads kampanja huomioi tavoitteesi ja asiakkaidesi tarpeet. Voimme määrittää tarkasti millä avainsanoilla sivusi löytyvät Googlesta, kuinka ylös Googlen hakutuloksissa halutaan sijoittua ja kuinka suurta tuottoastetta lähdetään tavoittelemaan mainosbudjettiin käytettäville varoille.

Oikeita mainoksia oikeaan aikaan

Tarkka kohdennus ja mainosten toimiminen yhteen kotisivujen tai verkkokaupan sisällön kanssa pitävät huolen siitä, että asiakkaasi löytävät hakemansa heti ensimmäisistä hakutuloksista.

Jokaiselle omansa

Digitoimisto Pipeline arvioi kilpailutilanteesi Googlessa ja palveluidesi laajuuden. Saat näiden pohjalta laaditun kiinteähintaisen tarjouksen Google-mainonnan ylläpidosta. Samalla arviomme kuinka suuri mainosbudjetti vaaditaan tavoitteiden toteuttamiseen.

Google Shopping

Verkkokauppiaan ehdoton ykköstyökalu Googlessa. Google Shopping -kampanjat näyttävät verkkokauppasi tuotteet ja tuotetiedot suoraan Googlen hakusivulla.

Google Discovery Ads

Google Adsin uutukainen näyttää interaktiivisia kuvamainoksia Google Discoverin käyttäjille. Ja niin kuin kaikki tietävät kuva kertoo enemmän.

Pyydä tarjous Google-mainonnan ylläpidosta:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.