Google-markkinointi kiinteällä ylläpitomaksulla

Google Ads -ylläpidon ulkoistaminen on kannattava toimenpide kun aikasi ei riitä huolehtimaan siitä itse, haluat ammattilaisen tekemään sen ja budjettisi on karkeasti yli 1000 euroa kuukaudessa.

google-markkinoinnin ylläpito

Google-markkinointi kiinteällä ylläpitomaksulla

Ylläpidon hinta on pienyrityksen verkkosivuille 450€/kk + ALV ja verkkokaupalle tuotteiden lukumäärän mukaan alkaen 800€/kk + alv.

Ylläpidolle sovitaan kiinteä kuukausihinta ja mainosbudjetti maksetaan erikseen Googlelle suoraan pankkitililtäsi.

Toimiva Google Ads kampanja huomioi tavoitteesi ja asiakkaidesi tarpeet. Voimme määrittää tarkasti millä avainsanoilla sivusi löytyvät Googlesta, kuinka ylös Googlen hakutuloksissa halutaan sijoittua ja kuinka suurta tuottoastetta lähdetään tavoittelemaan mainosbudjettiin käytettäville varoille.

Oikeita mainoksia oikeaan aikaan

Tarkka kohdennus ja mainosten toimiminen yhteen kotisivujen tai verkkokaupan sisällön kanssa pitävät huolen siitä, että asiakkaasi löytävät hakemansa heti ensimmäisistä hakutuloksista.

Jokaiselle omansa

Arvioimme kilpailutilanteesi Googlessa ja palveluidesi laajuuden. Saat näiden pohjalta laaditun kiinteähintaisen tarjouksen Google-mainonnan ylläpidosta. Samalla arviomme kuinka suuri mainosbudjetti vaaditaan tavoitteiden toteuttamiseen.

Google Shopping

Verkkokauppiaan ehdoton ykköstyökalu Googlessa. Google Shopping -kampanjat näyttävät verkkokauppasi tuotteet ja tuotetiedot suoraan Googlen hakusivulla.

Google Discovery -mainokset

Google Adsin uutukainen näyttää interaktiivisia kuvamainoksia Google Discoveryn käyttäjille. Ja niin kuin kaikki tietävät kuva kertoo enemmän.

YouTube-mainokset

Suomalaiset ovat ahkeria YouTuben käyttäjiä ja sieltä löytyy kotimaista sisältöä joka lähtöön. YouTubessa näytettävillä videomainoksilla ja Display-mainoksilla tavoitat potentiaaliset asiakkaat tarkasti kohdennettuna.

Pyydä tarjous Google-mainonnan ylläpidosta:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.